EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

Programma

Tijdens '100% Auto Live’ staat Rotterdam Ahoy twee dagen lang in het teken van bijzondere, gepersonaliseerde auto’s. Je vindt er een internationale selectie aan showcars bijeen gebracht door onze carhunters die bij clubs, bedrijven en particulieren telkens op zoek gaan naar de meest fantastische, aangepaste bolides. De showcars - van muscle cars, supercars en lowriders tot de stoerste VAG en andere modifieds - zij vormen het hart van het evenement. Daarnaast is er veel - heel veel - auto entertainment.

De drift shows zijn een niet weg te denken onderdeel van 100%. In 'Audio Village’ vind je alles voor geluid én beeld in je auto. Ontdek het nieuwste van het nieuwste en zie ook hoe dat kan worden ingebouwd. Shop! Speciale aanbiedingen op allerlei gebied: van nieuwe xenon-lampen en die toffe miniatuurauto (voor jou of je zoontje) tot poetsmiddelen. Ook voor de 'ultimate interactive experience’ ben je in Ahoy tijdens 100% op het juiste adres. Je kunt zelf racen in simulatoren!

Dompel je onder in een wereld van auto’s, auto’s en auto’s. Zie de mooiste projecten, hoor de bruutste engines, de scherpste audio, beleef de coolste demo’s en leer alles over het personaliseren van jouw auto. Kijk niet verbaasd op als je tussen al het autogeweld ook spectaculaire motoren spot of een wel heel bijzonder 'getunede’ truck of zelfs een fiets…

FOLLOW US: