Driftshows en 'Burnout Madness' in de Live Action Arena

Driftshows en 'Burnout Madness' in de Live Action Arena

Net als de afgelopen jaren kan het spektakel in de Live Action Arena niet ontbreken. Sinds de eerste editie worden er meerdere onderdelen van 100% Auto Live georganiseerd op het buitenterein van Ahoy Rotterdam. Ook dit jaar vinden er weer driftshows plaats, evenals de 'Burnout Madness' die georganiseerd wordt door Leo Honders van de Banditos Energy Crew.

Wat moet je weten over deze driftshows en 'Burnout Madness'?

Tijdens de driftshows zullen er allerlei verschillende auto's en coureurs de gecontroleerde chaos van het driften demonstreren. Van speciale BMW's met achterwielaandrijving tot verschillende driftkarts, allerlei disciplines komen voorbij. De shows duren ongeveer een uurtje waarbij duizenden bezoekers tegelijkertijd plaats kunnen nemen op de speciaal gebouwde tribunes. Bezoekers kunnen zelfs meerijden met de professionele coureurs tijdens de 'Drifttaxi Experience'. Deze tickets zullen binnen afzienbare tijd online komen in de ticketshop. 

'Burnout Madness' is een onderdeel dat ook al sinds de eerste editie wordt georganiseerd. Burnout Master Leo Honders organiseert dit onderdeel en zal de bezoekers weer trakteren op de geur van verbrand rubber. Er is een speciale 'Burnout Pit' aangelegd net voor de hoofdtribune waardoor je als bezoeker dichtbij het letterlijke 'vuur' zit. Naast de geur van verbrand rubber kun je je ook opmaken voor een walm van rook, die geleidelijk aan via de tribunes haar weg omhoog zoekt. 

Wat kun je verwachten tijdens 100% Auto Live?
Kom in het weekend van 19 en 20 oktober tussen 10:00 en 17:00 naar de dikste autoshow van Nederland in Ahoy Rotterdam op maar liefst 30.000 vierkante meter oppervlakte! Geniet indoor van honderden uniek tentoongestelde auto’s met natuurlijk de Car Catwalk powered by Meguiar's als hoogtepunt. Outdoor valt er ook genoeg te beleven met onder andere driftshows en 'Burnout Madness' bij de Live Action Arena! Naast al dit spektakel is er ook genoeg tijd en ruimte om allerlei spullen voor jouw auto te kopen bij een van de tientallen standhouders. Dit jaar zullen er opnieuw een aantal special guests aanwezig zijn om dit automotive feest met alle bezoekers te vieren. Éen van die special guests is Enzo Knol, wie de andere zullen zijn blijft nog even een verrassing. 

BESTEL HIER JE TICKETS!

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER