EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

DOE MEE AAN DE REV BATTLE - POWERED BY GUERILLA EXHAUST

08 Oktober 2019
DOE MEE AAN DE REV BATTLE - POWERED BY GUERILLA EXHAUST

Dit jaar hebben we wederom een Outdoor-Arena die bomvol zit met spectaculaire shows. Nieuw dit jaar: Ook jij kunt met je showauto in de Outdoor-Arena terecht komen. Denk jij dat jouw auto een mooier geluid heeft, of zelfs luider zal zijn dan een Guerrilla equipped auto? Geef je dan op!

Meld je aan op zaterdag of zondag. Dan ga je het met jouw showauto opnemen tegen een brute auto met Guerrilla Exhaust geluid!

Guerrilla Exhaust is partner van deze RevBattle en hun uitgangspunten voor voor uitlaatsystemen zijn simpel: Geluid is emotie en het leven is altijd in beweging. Daarom geven we mensen de mogelijkheid om hun auto te ervaren met gevoel of verstand: relaxed of rauw, comfortabel of cool, mild of wild, Stealth of Guerrilla.

Iedereen heeft recht op keuzevrijheid.
Wij houden van bijzondere auto’s en zijn verslaafd aan de sensatie daarvan. We helpen mensen die deze passie delen bij het maximaal beleven van hun auto. Een uitlaat is essentieel voor een auto met verbrandingsmotor. Wij ontwikkelen, maken en leveren klepgestuurde uitlaatsystemen en uitlaatproducten, die worden gewaardeerd door onze klanten.

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER