Custom widebody Nissan GT-R R35 uit de UK aanwezig!

Custom widebody Nissan GT-R R35 uit de UK aanwezig!

100% AutoLive is weer terug. Kom op 19 en 20 oktober tussen 10:00 en 17:00 naar Ahoy Rotterdam en geniet van de meest unieke showcars die Europa te bieden heeft. Een van de showcars is deze Nissan GT-R R35 met custom widebodykit uit de UK, die ook nog eens voorzien is van carbon onderdelen en veel meer upgrades.

 

Wat moet je weten over deze Nissan GT-R R35?

Deze Nissan GT-R R35 uit de UK is voorzien van een custom one-off widebodykit en veel carbon onderdelen, zoals de front bumper, de diffuser van Liberty Walk, sideskirts, ducktail en interieur. Ook is deze R35 voorzien van airride, 6AD forged wielen en een 6-laagse paintjob in een custom purple candy kleur. Dit mag je niet missen!

 

wat kun je verwachten:

Kom in het weekend van 19 en 20 oktober tussen 10:00 en 17:00 naar de dikste autoshow van Nederland in Ahoy Rotterdam, verspreid over maar liefst 30.000 vierkante meter! Geniet indoor van honderden uniek tentoongestelde auto’s uit heel Europa, met als hoogtepunt natuurlijk de Car Catwalk powered by Meguiar's. Outdoor valt er ook genoeg te beleven met onder andere driftshows en 'Burnout Madness' bij de Live Action Arena! En zijn er special guests zoals Enzo Knol aanwezig om dit autospektakel compleet te maken. Dit mag je niet missen!

 

BESTEL HIER JE TICKETS!

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER