Info

Openingstijden:

Zaterdag 22 oktober 10:00 t/m 18:00.

Zondag 23 oktober 10:00 t/m 18:00.

LOCATIE
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam

Parkeertarieven in en rond Ahoy

PARKINGS AHOY
€15,-  Met parkeergarantie betaal je €18,-
TIP: KOOP JE PARKEERKAARTEN BIJ AHOY MET PARKEERGARANTIE! 
Parkeren kun je op het naastgelegen parkeerterrein voor €15,00 per auto per dag. Wil je tijdens je bezoek aan Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats op ons parkeerterrein? Reserveer dan vooraf jouw parkeerplaats met parkeergarantie voor €18,00. Na betaling print je dit parkeerticket of toon je het digitaal aan onze parkeerwachters. Ook als er staat aangegeven op de borden dat het terrein VOL is, heb je te allen tijde toegang. Bij uitrijden opent de slagboom automatisch door kentekenherkenning. Voor beide data zijn parkeertickets te verkrijgen.
Meer info


Q-PARK ZUIDPLEIN
12,- Met parkeergarantie betaal je €18,-
Meer info
 

PARKEREN P+R SLINGE
€0,50 cent per 18 minuten. (4 uur beurs kost dan €4,- plus €1,- voor de metro) 
Meer info


EIGEN VERVOER
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kun je verder de borden Ahoy volgen. 

OPENBAAR VERVOER
Ahoy is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie (ook over de OV chipkaart) over het openbaar vervoer kijk je op www.9292ov.nl en www.ret.nl
Plan je reis met het OV naar Rotterdam Ahoy, klik HIER.
Met de RET Barcode App koop je via je telefoon eenvoudig een mobiel ticket voor de metro, tram en bus in het RET-vervoergebied. Let op: koop je ticket op de dag van reizen. Ideaal wanneer je geen OV-chipkaart bij je hebt of als er geen verkoopautomaat in de buurt is. Download de RET Barcode App in de Apple App Store of de Google Play Store.


GARDEROBE
Voor uw persoonlijke eigendommen is er een bemande garderobe aanwezig waar je jouw waardevolle spullen tegen een tarief van €2,00 per stuk in bewaring kunt geven. Het mee naar binnen nemen van grote en onhandige voorwerpen is niet toegestaan. We raden u aan deze niet mee te brengen. De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d.

CATERING
In Ahoy vindt je voldoende cateringpunten met een ruim aanbod aan eten en drinken. Dat kan o.a. in Ahoy’s gloednieuwe Bar Restaurant Seventy One! Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant, in het hart van Ahoy (op 22 oktober geopend van 16:30 tot 19:30 uur).  Reserveer hier.
Ook kan je terecht bij restaurant RIVers in Ahoy Plaza, een self-servide restaurant met een divers assortiment aan sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts.

HONDEN
Honden zijn NIET toegestaan. Met uitzondering van hulphonden.


ROKEN
Alleen in daarvoor bestemde rookzones buiten.

MEER PRAKTISCHE INFORMATIE
Klik hier voor handige informatie voor je bezoek aan Ahoy. Camera's zijn tijdens onze beurs toegestaan.

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER