SEE / HEAR / SHOP / PLAY

Info

Openingstijden:

Vrijdag 22 oktober (herfstvakantie) 12:00 t/m 21:00.
Kies je inlooptijd: 12:00, 14.00, 16.00, 18.00.
 

Zaterdag 23 oktober 10:00 t/m 19:00.
Kies je inlooptijd: 10.00, 12.00, 14.00, 16:00.


Zondag 24 oktober 10:00 t/m 18:00.
Kies je inlooptijd: 10.00, 12.00, 14.00, 16:00.

LOCATIE
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam

Parkeertarieven in en rond Ahoy

PARKINGS AHOY
€14,-  Met parkeergarantie betaal je €18,-
TIP: KOOP JE PARKEERKAARTEN BIJ AHOY MET PARKEERGARANTIE! 
Meer info
 

Q-PARK ZUIDPLEIN
12,- Met parkeergarantie betaal je €18,-
Meer info
 

PARKEREN P+R SLINGE
€0,50 cent per 18 minuten. (4 uur beurs kost dan €4,- plus €1,- voor de metro, vergeet je mondkapje niet!) 
Meer info

AHOY GEWOON BEREIKBAAR TIJDENS DE MARATHON OP ZONDAG
Komend weekend komen naast autofans ook hardloopfans naar Rotterdam voor de bekende Marathon van Rotterdam. Op de zondag komt de route vlak langs Ahoy, maar speciaal voor 100% Auto Live is Ahoy perfect bereikbaar via een mooi verkeersplan. De parkings van Ahoy zijn bereikbaar via de A15, afrit 19 Rotterdam Charlois. Volg vanaf daar de aanwijzingen op de routeborden. Mochten de parkings van Ahoy vol zijn, dan zijn er voldoende plekken te vinden in Q-Park Zuidplein. Of je kunt parkeren bij de garage van Metrostation De Slinge en kunt dan voor 1 euro naar Zuidplein, vervolgens oversteken naar Ahoy. Via matrixborden en/of verkeersregelaars wordt je naar de beschikbare parkings gestuurd.
 

OPENBAAR VERVOER
Ahoy is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie (ook over de OV chipkaart) over het openbaar vervoer kijk je op www.9292ov.nl en www.ret.nl
Plan je reis met het OV naar Rotterdam Ahoy, klik HIER.
Met de RET Barcode App koop je via je telefoon eenvoudig een mobiel ticket voor de metro, tram en bus in het RET-vervoergebied. Let op: koop je ticket op de dag van reizen. Ideaal wanneer je geen OV-chipkaart bij je hebt of als er geen verkoopautomaat in de buurt is. Download de RET Barcode App in de Apple App Store of de Google Play Store.

 

CORONA
Coronatoegangsbewijzen zijn vanaf 25 september verplicht voor toegang tot horeca en festivals en dus ook voor onze evenementen. 
Bij aankomst dien je een QR code van de coronacheck app te tonen of een geprint vaccinatiebewijs of negatief testbewijs te tonen. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar. Deze QR code kun je uploaden met jouw vaccinatiebewijs, herstelbewijs of met een geldige negatieve test, die je maximaal 24 uur voor aanvang van het evenement kunt afnemen bij de testlocaties van www.testenvoortoegang.org. Deze testen zijn gratis. Als extra service voor onze bezeoekers, kun je ook kiezen voor een testlocatie op Ahoy zelf, de test is binnen 15 minuten zichtbaar in de coronacheckapp. Houd wel rekening met een wachttijd, dus als je een dag eerder kunt testen dan zouden we dit adviseren.

CATERING
In Ahoy vindt je voldoende cateringpunten met een ruim aanbod aan eten en drinken.

ROKEN
Alleen in daarvoor bestemde rookzones buiten.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Klik hier voor handige informatie voor je bezoek aan Ahoy. Camera's zijn tijdens onze beurs toegestaan.

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER