EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

Trust Gaming GXT Raptor aanwezig tijdens 100%

Trust Gaming GXT Raptor aanwezig tijdens 100%

14 september 2018
Trust Gaming GXT Raptor aanwezig tijdens 100%

De Trust Gaming GXT Raptor is te vinden op 100%. De auto heeft maar één missie en dat is iedereen aan het gamen te brengen in Ahoy.

Deze missie kan niet door simpelweg elke auto worden voltooid. De custom grill laat zien dat dit geen normale Raptor is; het is de GXT Raptor. De auto is uitgerust met een geüpgradede pushbar, ledverlichting, velgen en banden om soepel door de ruigste omgeving te rijden. Bij deze auto draait alles om gamen: tijdens lange ritten kunnen passagiers op de twee PS4 Pro's met schermen op de voorstoelen van de auto gamen, zelfs als deze aan het rijden is. Hoe gaaf is dat!

Het drone-platform op het stalen dakframe maakt geheime verkenningsmissies mogelijk om zo de perfecte gaming locaties te vinden. Zodra de auto op zijn bestemming is aangekomen, begint het pas echt. Vier krachtige gaming-pc's met de nieuwste Trust Gaming gear schuiven binnen enkele seconden uit de kofferbak en zetten zo de ultieme Battle Royale stand up. Iedereen kan nu overal en altijd een potje tegen én met vrienden spelen vanuit een unieke set-up.

Check deze car en kom gamen bij 100% Auto Live. 

 

FOLLOW US: