EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

Showcars Present | Volkswagen Golf MK4

Showcars Present | Volkswagen Golf MK4

14 september 2018
Showcars Present | Volkswagen Golf MK4

Unieke, gepersonaliseerde auto's staan tijdens 100% Auto Live centraal. Een van de showcars die te spotten is tijdens 100% is deze Volkswagen Golf MK4. Het interieur, exterieur, ICE en de motorruimte zijn aangepast.

Deze wagen is onder andere qua exterieur de volgende aanpassingen ondergaan: Bora front,  SRS-Tec voorbumper, Hella koplampen, antennen en stootstrips zijn verwijderd, maantje uit de motorkap gehaald, kofferklep, knipperlichten zijschermen en voorbumper gecleaned en nog veel meer.

 Het interieur is daarnaast bekleed met leder; dashboard boven & onderkant, voorstoelen, achterbank, armsteun en deurpanelen zijn onder andere bekleed met bruin leder. Qua in-car entertainment is er het volgende toegevoegd: een Alpine headunit CDA-117Ri, Monoblock P400-1, Rockford Fosgate Subwoofer P3D4-12 en Rockford Fosgate Composet P1652-S. Ook de motorruimte is enigszins aangepast met lederen panelen en onderdelen in de motorruimte, een koelvloeistofdop van Porsche, een olievuldop van Audi R8 en zijn er verschillende onderdelen ook bekleed met leder.

Meer zien van deze wagen? Check 'm op 100% Auto Live op 13 & 14 oktober 2018.  

FOLLOW US: