EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

Word jij de BURNOUT MADNESS KING?

24 September 2019
Word jij de BURNOUT MADNESS KING?

Één van de de nieuwe onderdelen op 100% Auto Live is de Burnout Madness. Het concept is vrij simpel: wie zet de beste burnout? Niemand minder dan de burnout master Leo Honders zal dit begeleiden. Samen met een vakkundige jury wordt de burnout beoordeeld en worden de punten gegeven. Degene met de meeste punten wint! Wil je deelnemen aan de Burnout Madness, stuur dan een mail naar: info@402automotive.com

 

DATUM EN TIJDEN
De show start met een spectaculaire Preview Night op vrijdag 11 oktober vanaf 19 uur, waar je VIP aanwezig kunt zijn of met een "regular" ticket al het moois als eerste kan bekijken. Of kom op 12 of 13 oktober tussen 10.00 uur en 17.00 uur de show bezoeken. Deze show mag je niet missen!

TICKETS MET KORTING
Wees slim en bestel je tickets nu online om te profiteren van de online voorverkoop korting van 10% en zonder servicekosten! Aan de deur zijn ook nog tickets beschikbaar, maar dan wel zonder de korting. Bestel hier tickets met korting.

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER