verlaagde Pandem widebody Toyota Supra MK5 met carbon onderdelen aanwezig!

verlaagde Pandem widebody Toyota Supra MK5 met carbon onderdelen aanwezig!

100% AutoLive is weer terug. Kom op 19 en 20 oktober tussen 10:00 en 17:00 naar Ahoy Rotterdam en geniet van de meest unieke showcars die Europa te bieden heeft. Een van deze showcars is deze extreme Toyota Supra MK5 uit de UK, voorzien van een Pandem Widebodykit, verschillende carbon onderdelen en nog veel meer!

 

Wat moet je weten over deze Toyota Supra MK5?

Deze Toyota Supra MK5 is uitgerust met een Pandem widebodykit en een unieke BMW Individual kleur. Daarnaast heeft de auto een carbon engine cover, spoiler en diffuser, 3-delige Radian forged wielen, airride, sideskirts en nog veel meer. Ook motorisch en qua geluid is er het nodige veranderd. Zo is deze auto stage 3 getuned en beschikt hij over een Miltek uitlaatsysteem. Deze auto moet je gewoon in het echt komen bekijken!

 

wat kun je verwachten:

Kom in het weekend van 19 en 20 oktober tussen 10:00 en 17:00 naar de dikste autoshow van Nederland in Ahoy Rotterdam, verspreid over maar liefst 30.000 vierkante meter! Geniet indoor van honderden uniek tentoongestelde auto’s uit heel Europa, met als hoogtepunt natuurlijk de Car Catwalk powered by Meguiar's. Outdoor valt er ook genoeg te beleven met onder andere driftshows en 'Burnout Madness' bij de Live Action Arena! En zijn er special guests zoals Enzo Knol aanwezig om dit autospektakel compleet te maken. Dit mag je niet missen!

 

BESTEL HIER JE TICKETS!

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER