EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

Unieke Lamborghini Gallardo Offroad op 100% Auto Live

25 September 2019
Unieke Lamborghini Gallardo Offroad op 100% Auto Live

Een supercar waarmee je het terrein in kan? Dat is mogelijk! Zie deze bijzonde Lamborghini Gallardo Offroad die door Classic Youngtimers voorzien is van een volledige Sterrato-behandeling. Voorzien van extra bumpers en verlichting is deze klaar voor het avontuur. Het bijkomende voordeel is dat je ook minder last hebt van de vele drempels in Nederland doordat deze Gallardo iets minder laag is dan dat je normaal van een Lamborghini gewend bent.

DATUM EN TIJDEN
De show start met een spectaculaire Preview Night op vrijdag 11 oktober vanaf 19 uur, waar je VIP aanwezig kunt zijn of met een "regular" ticket al het moois als eerste kan bekijken. Of kom op 12 of 13 oktober tussen 10.00 uur en 17.00 uur de show bezoeken. Deze show mag je niet missen!

TICKETS MET KORTING
Wees slim en bestel je tickets nu online om te profiteren van de online voorverkoop korting van 10% en zonder servicekosten! Aan de deur zijn ook nog tickets beschikbaar, maar dan wel zonder de korting. Bestel hier tickets met korting.

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER