EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

UITREIKING TRAPAUTO ROBERT DOORNBOS GRANDPRIX

28 December 2019
UITREIKING TRAPAUTO ROBERT DOORNBOS GRANDPRIX

Tijdens 100% Auto Live werd de grootste trapauto race van Nederland gehouden. De Robert Doornbos Grand Prix. Georganiseerd door 402 Automotive en Stichting Rotterdamse Sporticonen in samenwerking met Porsche Centrum Rotterdam.

 

17 december was er een speciale avond bij Porsche Centrum Rotterdam en werden de tijdens 100% Auto Live verkochte Porsche trapauto's uitgereikt aan de nieuwe eigenaren. Met deze donaties kan de Stichting Rotterdamse Sporticonen elk jaar honderden kinderen uit Rotterdam blijmaken met een compleet verzorgde dag in Rotterdam Ahoy. Natuurlijk was ook Robert Doornbos aanwezig. Bij Porsche Centrum Rotterdam stonden de knalgroene 911'jes te wachten op de aflevering. Compleet met een strik op de motorkap en een fles kinderchampagne.

 

Ook in 2020 vindt de Robert Doornbos Grand Prix plaats en wel in het weekend van 24 en 25 oktober, wederom tijdens 100% Auto Live.

 

Bekijk hier de gehele fotoserie!

 

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER