EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

SHOWCAR IN THE PICTURE: Ferrari F12 Novitec Rosso N-Largo.

11 September 2019
SHOWCAR IN THE PICTURE: Ferrari F12 Novitec Rosso N-Largo.

De Ferrari F12 Berlinetta is natuurlijk al een plaatje om naar te kijken. Maar wat nou als je dit iets extremer en bruter kan maken? Novitec Rosso N-Largo, dat is de naam voor deze brute widebody die op de Ferrari zit. Van de Novitec Rosso N-Largo zijn er slechts 25 wereldwijd gemaakt en deze zijn inmiddels uitverkocht. Uiteraard voel je hem al aankomen want dit exemplaar is te bewonderen op 100% Auto Live.

 

DATUM EN TIJDEN
De show start met een spectaculaire Preview Night op vrijdag 11 oktober vanaf 19 uur, waar je VIP aanwezig kunt zijn of met een "regular" ticket al het moois als eerste kan bekijken. Of kom op 12 of 13 oktober tussen 10.00 uur en 17.00 uur de show bezoeken. Deze show mag je niet missen!


TICKETS MET KORTING
Wees slim en bestel je tickets nu online om te profiteren van de online voorverkoop korting van 10% en zonder servicekosten! Aan de deur zijn ook nog tickets beschikbaar, maar dan wel zonder de korting. Bestel hier tickets met korting.

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER