EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

ROBERT DOORNBOS GRAND PRIX KEERT TERUG OP 100% AUTO LIVE.

04 juli 2019
ROBERT DOORNBOS GRAND PRIX KEERT TERUG OP 100% AUTO LIVE.

ROBERT DOORNBOS GRAND PRIX KEERT TERUG OP 100% AUTO LIVE.


Na het succes van vorig jaar zal de Robert Doornbos Grand Prix terugkeren op 100% Auto Live tijdens 12 en 13 Oktober in Rotterdam Ahoy. De leukste trapautorace van Nederland! 

De tweede Robert Doornbos Grand Prix in Ahoy tijdens de beurs 100% Auto Live wordt 12 en 13 oktober gehouden. 12 oktober is de vrije training en 13 oktober de Grand Prix. De beurs wordt dit jaar georganiseerd door 402 Automotive, dat als nieuw partner van Rotterdamse Sporticonen de financiering van het evenement voor haar rekening neemt.

Tijdens de Robert Doornbos Grand Prix krijgen voor kinderen van scholen uit het Social Pact de kans om aan het evenement deel te nemen. Dat betekent dat blinde en slechtziende kinderen de Visio-school, geestelijk en lichamelijk gehandicapte leerlingen van Mytylschool De Brug en de kansarme kinderen van De Bergkristal, Schats Zuid, Prinses Margrietschool en Schats Noord plus de kinderen van Thuis op Straat voor het evenement worden uitgenodigd.

Voor 150 kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis zal op zondag 13 oktober in samenwerking met de stichting Vrienden van… een speciale GP Sophia worden gereden, waardoor ook deze kinderen aan de Robert Doornbos Grand Prix kunnen deelnemen.

 

 

FOLLOW US: