Red Bull-motoren (ZX4RR & Ninja 650) van Belgian Ninja aanwezig

Red Bull-motoren (ZX4RR & Ninja 650) van Belgian Ninja aanwezig

Of het nu gaat om supermotors, verlengde motoren of racemotoren, je ziet ze allemaal voorbijkomen tijdens 100% Auto Live. Zo ook deze dikke Red Bull motoren van Belgian Ninja.

Wat moet je weten over deze Red Bull motoren?

Deze 2 kneiterdikke Red Bull motoren zullen te zien zijn tijdens 100% Auto Live. Het gaat hier om een gloednieuwe Kawasaki ZX4RR uit 2024 en een Kawasaki Ninja 650 uit 2021 van de Belgische motorinfluencer Belgian Ninja. Naast dat deze motoren een nieuw uiterlijk hebben gekregen, is de Ninja 650 ook voorzien van een ander uitlaatsysteem waardoor de motor een stuk luider is dan standaard. Belgian Ninja zal ook te zien zijn op de catwalk, waar hij zijn motoren aan het publiek zal laten zien en horen. Dit wil je niet missen!

Wat kun je verwachten tijdens 100% Auto Live?
Kom in het weekend van 19 en 20 oktober tussen 10:00 en 17:00 naar de dikste autoshow van Nederland in Ahoy Rotterdam op maar liefst 30.000 vierkante meter oppervlakte! Geniet indoor van honderden uniek tentoongestelde auto’s met natuurlijk de Car Catwalk powered by Meguiar's als hoogtepunt. Outdoor valt er ook genoeg te beleven met onder andere driftshows en 'Burnout Madness' bij de Live Action Arena! Naast al dit spektakel is er ook genoeg tijd en ruimte om allerlei spullen voor jouw auto te kopen bij een van de tientallen standhouders. Dit jaar zullen er opnieuw een aantal special guests aanwezig zijn om dit automotive feest met alle bezoekers te vieren. Éen van die special guests is Enzo Knol, wie de andere zullen zijn blijft nog even een verrassing.

BESTEL HIER JE TICKETS!

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER