Porsche Cayenne van Niels en Bas op 100% Auto Live

18 Oktober 2022
Porsche Cayenne van Niels en Bas op 100% Auto Live
De opvallende - Super Opkikker - Porsche Cayenne van Niels en Bas is tijdens 100% Auto Live ook te zien in de Ahoy!
Deze bijzondere auto is 7 maanden lang gebruikt om aandacht te vragen voor Stichting Opkikker en om gezinnen en kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.
 
De auto is door Automotive Auctions ter beschikking gesteld en door meedere bedrijven aangepast om er zo opvallend en mooi mogelijk uit te zien. Door Rotary Velgenherstel zijn de velgen weer als nieuw gemaakt, zijn er door JM Tuning de bekende BLAST uitlaatkleppen gemonteerd en nog veel meer. Het meest opvallende is natuurlijk de wrap van X Carwrapping die ontworpen is door een Japanse anime-tekenaar met daarin de Super Opkikker.
 
Met de auto zijn vele events bezocht en hebben veel (zieke) kinderen en gezinnen mogen meerijden. Daarnaast is er geld ingezameld en wordt ook nu de Porsche nu geveild om uiteindelijk een zo hoog mogelijk bedrag op te halen.
De veiling staat nu online op de website van Automotive Auctions en sluit op 2 november. Je kan de auto natuurlijk ook zelf komen bewonderen tijdens 100% Auto Live!  Zondagmiddag 23 oktober zal de auto op de car-catwalk te zien zijn en wordt er al een cheque overhandigd aan Stichting Opkikker. Komen kijken dus!
 
Meer informatie op nielsenbas.nl
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER