NOG NOOIT EERDER VERTOOND! 8 Fast & Furious auto’s bij elkaar op 100% Auto Live

26 September 2022
NOG NOOIT EERDER VERTOOND! 8 Fast & Furious auto’s bij elkaar op 100% Auto Live

Nog nooit vertoond Fast &Furious plein op 100% Auto Live in Ahoy met special guest!

In het weekend van 22 en 23 oktober gaan liefhebbers van de eindeloze filmreeks The Fast & The Furious aan hun trekken komen op het speciale Fast & Furious plein in Ahoy. Een collectie auto's die nog nooit vertoond is en uit de USA hebben we een speciale gast, namelijk Craig Lieberman die naar Rotterdam overkomt. Bezoekers konden de afgelopen twee edities ook al genieten van originele auto's uit de filmreeks, maar de special van dit jaar spant de kroon! Met onze partner Chrome Cars zullen we een bijzondere collectie originele auto's voor de dag toveren.

 

- Paul Walker's Toyota Supra uit Fast & Furious 1

- Jesse’s Volkswagen "Hero 1" Jetta uit The Fast and the Furious

- Dominic Toretto’s "Hero 1" Dodge Challenger SRT-8 uit Fast 5 & 6

- Dominic Toretto’s "Hero 2" Plymouth GTX uit The Fate of the Furious

- Dominic Toretto’s Plymouth Cuda uit Fast & Furious 6

- Paul Walker's Camaro Yenko uit uit Fast & Furious 2

- Slapjack's Toyota Supra uit Fast & Furious 2

-Deckard Shaw's Fast Attack uit Fast & Furious 7


Maar we krijgen uit Amerika de "godfather" van de filmreeks over. Craig Lieberman was in de eerste 2 films degene die de moviecars samenstelde en daarmee medeverantwoordelijk voor het gigantische succes van de filmreeks. De auto's uit die films kenden daarna een ongekende populariteit en nog steeds spreken auto's als de Skyline en Supra enorm aan en lijken de laatste jaren alleen maar populairder te worden. Craig was ooit eigenaar van de de meeste bekende auto uit de reeks, de oranje Supra die al eerder in Ahoy heeft gestaan. We zijn bezig om te zorgen voor een hernieuwde kennismaking tussen Craig en zijn oude liefde. Craig zal natuurlijk aanwezig zijn voor een 'meet and greet' en signeersessies op exclusieve posters! We keep you posted!

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER