Nissan Skyline R34 GTT met carbon motorkap en underglow aanwezig!

Nissan Skyline R34 GTT met carbon motorkap en underglow aanwezig!

100% AutoLive is weer terug. Kom op 19 en 20 oktober tussen 10:00 en 17:00 naar Ahoy Rotterdam en geniet van de meest unieke showcars die Europa te bieden heeft. Een van deze showcars is de Nissan Skyline R34 GTT uit Duitsland met een lijst aan aanpassingen!

 

Wat moet je weten over deze Nissan Skyline R34 GTT?

Dat deze Nissan Skyline R34 GTT verre van standaard is, is in een oogopslag te zien. Denk hierbij aan de GTR front bumper en rear bumper, maar ook een GTR carbon motorkap en carbon spoiler. Naast deze GTR-onderdelen bezit deze R34 over Japan Racing JR3 wielen en underglow, en is er ook onder de motorkap veel gebeurd met een GTR Z-motortune, open intake, shortshift transmissie en nog veel meer!

 

wat kun je verwachten:

Kom in het weekend van 19 en 20 oktober tussen 10:00 en 17:00 naar de dikste autoshow van Nederland in Ahoy Rotterdam, verspreid over maar liefst 30.000 vierkante meter! Geniet indoor van honderden uniek tentoongestelde auto’s uit heel Europa, met als hoogtepunt natuurlijk de Car Catwalk powered by Meguiar's. Outdoor valt er ook genoeg te beleven met onder andere driftshows en 'Burnout Madness' bij de Live Action Arena! En zijn er special guests zoals Enzo Knol aanwezig om dit autospektakel compleet te maken. Dit mag je niet missen!

 

BESTEL HIER JE TICKETS!

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER