EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

MEET DRYZANE OP 100% AUTO LIVE!

29 Augustus 2019
MEET DRYZANE OP 100% AUTO LIVE!

Dryzane is uw innovator, erkend passie en specialist voor het vervaardigen van exclusieve op maat gemaakte voertuigen. Hun grootste missie is om klanten het beste hands-on hoogwaardige handwerk op de markt aan te bieden. Zij beginnen daar waar anderen willen stoppen. Zo nemen zij 2 van hun creaties mee naar 100% Auto Live. Als eerst de BMW 650i Gran Coupe, het monster dat je ziet als je in je achteruitkijkspiegel kijkt op de snelweg. Voorzien van een Prior Design kit met daarop Black Alligator Skin en een oorverdovend uitlaat systeem. Hun andere auto is de BMW 640d stage 3 die nu nog Ghost flip pearl satin is. Komende dagen zal er hard gewerkt worden om deze BMW te voorzien van een nieuwe buitenlaag waar je versteld van zult zijn.

TICKETS MET KORTING
Wees slim en bestel je tickets nu online om te profiteren van de online voorverkoop korting van 10% en zonder servicekosten! Aan de deur zijn ook nog tickets beschikbaar, maar dan wel zonder de korting. Bestel hier tickets met korting.

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER