Koenigsegg Jesko Plus van ruim €4.000.000 aanwezig

Koenigsegg Jesko Plus van ruim €4.000.000 aanwezig

Tijdens 100% Auto Live kun je genieten van de meest exclusieve auto's die Nederland te bieden heeft. Een van de meest exclusieve auto's op Nederlandse bodem is de kers verse Koenigsegg Jesko Plus en deze is 19 en 20 oktober te zien in Ahoy Rotterdam!

Wat moet je weten over deze Koenigsegg Jesko Plus?
De Koenigsegg Jesko Plus, die sinds 24 februari op Nederlands kenteken staat, is een extreem exclusieve hypercar van de Zweedse autofabrikant Koenigsegg. De auto, die zijn naam te danken heeft aan de vader van CEO Christian von Koenigsegg (Jesko von Koenigsegg), zal slechts 125 keer worden geproduceerd (dit is nummer 6 van 125). Met 1600 pk, een topsnelheid van bijna 500 km/u en een prijskaartje van meer dan 3,5 miljoen euro kun je wel zeggen dat dit de meest extreme auto op Nederlands kenteken is. Dit wil je niet missen!

Wat kun je verwachten tijdens 100% Auto Live?
Kom in het weekend van 19 en 20 oktober tussen 10:00 en 17:00 naar de dikste autoshow van Nederland in Ahoy Rotterdam op maar liefst 30.000 vierkante meter oppervlakte! Geniet indoor van honderden uniek tentoongestelde auto’s met natuurlijk de Car Catwalk powered by Meguiar's als hoogtepunt. Outdoor valt er ook genoeg te beleven met onder andere driftshows en 'Burnout Madness' bij de Live Action Arena! Naast al dit spektakel is er ook genoeg tijd en ruimte om allerlei spullen voor jouw auto te kopen bij een van de tientallen standhouders. Dit jaar zullen er opnieuw een aantal special guests aanwezig zijn om dit automotive feest met alle bezoekers te vieren. Éen van die special guests is Enzo Knol, wie de andere zullen zijn blijft nog even een verrassing.

BESTEL HIER JE TICKETS!

 

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER