EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

Guerrilla Exhaust gaat 100% Auto Live!

05 Oktober 2018
Guerrilla Exhaust gaat 100% Auto Live!

Vorig jaar Guerrilla Exhaust gemist op 100%? Dit jaar komt het helemaal goed! Guerrilla pakt XXXL uit. Meer sound, meer power, meer fun! Check ook de Guerilla RevBattle in Hal 6!

Bezoek de Guerrilla Dome en ervaar hoe een auto behoort te klinken. Test 'm zelf: de Guerrilla Bypass, de enige échte uitlaatklep, ieder uur live uitlaatdemo’s van brute auto’s met 4-, 6- en 8-cilindermotoren, krijg uitlaatadvies op maat bij de Guerrilla Crew en ga op de foto in G-Style met de Guerrilla Girls.  Ook elders op het event zul je Guerrilla zien en horen. Zo zullen er tijdens de driftdemo’s Guerrilla equipped auto’s dwars gaan. En check ook de RevBattle arena maar eens…

Maak je uitlaat persoonlijk met de Guerrilla Bypass®
Guerrilla Exhaust is de maker van de onovertroffen Guerrilla Bypass, de enige échte uitlaatklep. Ervaar je auto beschaafd of bruut wanneer jij dat wilt. Laat je verstand of gevoel spreken. Met een Stealth of Guerrilla Mode - via een druk op de knop van de draadloze afstandsbediening. Door het installeren van de Guerrilla Bypass wordt je uitlaat klepgestuurd en het geluid regelbaar.
 

In de tussentijd… volg Guerrilla op Facebook, Instagram of ga naar de website. 

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER