Gio Latooy aanwezig met zijn Ferrari 458 Speciale!

20 September 2023
Gio Latooy aanwezig met zijn Ferrari 458 Speciale!

21 & 22 oktober is het zover! De dikste autoshow van Nederland! 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy en we hebben een hele toffe aankondiging. Gio Latooy is één van de grootste Youtubers van Nederland met meer dan 1,3 miljoen abonnees en zal zaterdag 21 oktober aanwezig zijn op 100% Auto Live! Gio Latooy staat bekend om zijn avontuurlijke content en liefde voor auto's. Op deze bijzondere autobeurs zal Gio Latooy niet alleen aanwezig zijn, maar hij brengt ook zijn Ferrari 458 Speciale mee! Gio zal zelf op zaterdag aanwezig zijn. Zijn Ferrari zal het hele weekend te bewonderen zijn.

Wie is Gio Latooy?
Gio Latooy is een van de grootste Youtubers in Nederland. Hij begon zijn Youtube-kanaal in 2013 en heeft sindsdien een aanzienlijke online aanhang opgebouwd. Gio werd bekend door het maken van gamevideo's op zijn kanaal GamePlayWorldXL, maar besloot later ook vlogs te maken over zijn leven en familie. In 2015-2016 maakte Latooy een overstap van het gamekanaal naar een meer lifestyle-gerelateerd kanaal en veranderde hij de naam van het kanaal in Gio. Hij bereikte in augustus 2018 de mijlpaal van 1 miljoen abonnees. Gio heeft een onmiskenbare liefde voor mooie auto's, en zijn eigen Ferrari is daar het perfecte voorbeeld van.

Kom dus 21 & 22 oktober naar 100% Auto Live! De dikste autoshow van Nederland op maar liefst 30.000m2 in Rotterdam Ahoy! Een mega show met indoor honderden van de dikste, mooiste en meest bijzondere auto's om te bewonderen en buiten volop actie en driftshows in de Live Action Arena & bij de Burnout Madness!

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER