EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

FORD MUSTANG EN MINI MAYFAIR OP 100% AUTO LIVE!

07 Juni 2019
FORD MUSTANG EN MINI MAYFAIR OP 100% AUTO LIVE!

FORD MUSTANG EN MINI MAYFAIR OP 100% AUTO LIVE!

De selecties zijn momenteel in volle gang en elke maand maken we een aantal wagens bekend die op 100% Auto Live staan. Zo onthullen we deze Nederlandse Ford Mustang en Engelse Mini Mayfair.

Als eerst willen wij jullie kennis laten maken met deze Ford Mustang, pure American Muscle! Een originele Mustang is natuurlijk al vet maar een Mustang die aangepakt is is natuurlijk nog vetter. Zo ook deze Ford Mustang die voorzien werd van Chip Foose velgen, Liquid Copper 3m wrap, zelfgemaakte splitters rondom, Ford racing "Hotrod” nokkenassen en nog veel meer. Om in de trend van een copper kleurige auto te blijven kunnen wij met trots deze Mini Mayfair uit de UK presenteren. Deze Mini heeft een heuse transformatie ondergaan en een waslijst aan modificaties. Het meest opvallende is hetgeen wat onder de motorkap zit: een Honda B16A motor voorzien van turbo en nog vele aanpassingen. De motor draait op dit moment 304whp/358bhp, enorm indrukwekkende cijfers! Deze Mini zal de nodige sportwagens voorbij rijden. En dit is pas het topje van de ijsberg.

 

TICKETS MET KORTING
Wees slim en bestel je tickets nu online om te profiteren van de online voorverkoop korting van 10% en zonder servicekosten! Aan de deur zijn ook nog tickets beschikbaar, maar dan wel zonder de korting. Bestel hier tickets met korting.

 

 

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER