Enzo Knol en zijn Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit aanwezig

Enzo Knol en zijn Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit aanwezig

Een van de special guests die we bekend kunnen maken is niemand minder dan de grootste Nederlandstalige Youtuber van het moment, Enzo Knol! Na eerdere opwachtingen dit jaar op Brussels Auto Show, AutoMadness Assen en AutoMadness Den Bosch, zal Enzo dit jaar ook afreizen naar Rotterdam om o.a. zijn auto te showen aan zijn fans in de Maasstad. 

Zoals gezegd zal Enzo niet alleen komen, maar zal zijn auto (Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit) ook te zien zijn tijdens 100% Auto Live. Enzo zal op een van de twee dagen aanwezig zijn, terwijl zijn auto het hele weekend te zien zal zijn. Op welke dag Enzo zal komen, zal binnen afzienbare tijd bekend gemaakt worden. Wel is het zeker dat hij tijdens meerdere Car Catwalk shows te zien zal zijn en daar ook natuurlijk wat tijd vrij maakt voor zijn fans. Heb jij Enzo (of zijn auto) nog nooit in het echt gezien? Dan is dit de uitgelezen kans! 

Wat kun je verwachten tijdens 100% Auto Live?
Kom in het weekend van 19 en 20 oktober tussen 10:00 en 17:00 naar de dikste autoshow van Nederland in Ahoy Rotterdam op maar liefst 30.000 vierkante meter oppervlakte! Geniet indoor van honderden uniek tentoongestelde auto’s met natuurlijk de Car Catwalk powered by Meguiar's als hoogtepunt. Outdoor valt er ook genoeg te beleven met onder andere driftshows en 'Burnout Madness' bij de Live Action Arena! Naast al dit spektakel is er ook genoeg tijd en ruimte om allerlei spullen voor jouw auto te kopen bij een van de tientallen standhouders. Dit jaar zullen er opnieuw een aantal special guests aanwezig zijn om dit automotive feest met alle bezoekers te vieren. Éen van die special guests is Enzo Knol, wie de andere zullen zijn blijft nog even een verrassing.

BESTEL HIER JE TICKETS!

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER