Engine swap: Carbon BMW E30 met Twin turbo Chevy V8 motor aanwezig!

Engine swap: Carbon BMW E30 met Twin turbo Chevy V8 motor aanwezig!

100% AutoLive is weer terug. Kom op 19 en 20 oktober tussen 10:00 en 17:00 naar Ahoy Rotterdam en geniet van de meest unieke showcars die Europa te bieden heeft. Een van deze showcars is deze BMW E30 uit de UK met een volledig carbon voorkant en een Chevrolet V8-engine swap.

 

Wat moet je weten over deze BMW E30?

De BMW E30 uit 1989 komt normaal met een 4-cilinder of een 6-cilinder motor, maar dat vond deze eigenaar kennelijk nog niet genoeg. Hij koos ervoor om zijn motor te wisselen voor een Chevy V8. En ook dit was kennelijk nog niet snel genoeg, dus voegde hij ook nog een twin turbo kit toe. Naast deze motorische upgrade is er ook het nodige gebeurd aan het exterieur, zoals de volledig forged carbon voorkant, Härtge 3-delige velgen en custom remmen!

 

wat kun je verwachten:

Kom in het weekend van 19 en 20 oktober tussen 10:00 en 17:00 naar de dikste autoshow van Nederland in Ahoy Rotterdam, verspreid over maar liefst 30.000 vierkante meter! Geniet indoor van honderden uniek tentoongestelde auto’s uit heel Europa, met als hoogtepunt natuurlijk de Car Catwalk powered by Meguiar's. Outdoor valt er ook genoeg te beleven met onder andere driftshows en 'Burnout Madness' bij de Live Action Arena! En zijn er special guests zoals Enzo Knol aanwezig om dit autospektakel compleet te maken. Dit mag je niet missen!

 

BESTEL HIER JE TICKETS!

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER