EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

Drift demo's in de Action Arena!

23 September 2019
Drift demo's in de Action Arena!

In de outdoor action arena vinden al jaren dikke driftshows plaats. Natuurlijk gaan we dit jaar die traditie niet verbreken. De drifters zullen zowel zaterdag als zondags 4x per dag een drift demonstratie weg geven op het buiten terrein. Dit jaar zullen onder andere Tim Coronel, Mark en Rick Hoek en Jim Zandvliet de banden laten roken en het publiek vermaken met een vette show.

DATUM EN TIJDEN
De show start met een spectaculaire Preview Night op vrijdag 11 oktober vanaf 19 uur, waar je VIP aanwezig kunt zijn of met een "regular" ticket al het moois als eerste kan bekijken. Of kom op 12 of 13 oktober tussen 10.00 uur en 17.00 uur de show bezoeken. Deze show mag je niet missen!

TICKETS MET KORTING
Wees slim en bestel je tickets nu online om te profiteren van de online voorverkoop korting van 10% en zonder servicekosten! Aan de deur zijn ook nog tickets beschikbaar, maar dan wel zonder de korting. Bestel hier tickets met korting.

 

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER