EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

Deelnemer uitgelicht: Bond / Brute Jeeps

11 September 2019
Deelnemer uitgelicht: Bond / Brute Jeeps

Bond bouwt de Jeep op basis van de beproefde en tijdloze Jeep Wrangler. Vervolgens is een Brute op elke denkbare manier op te bouwen: met het even uitgebreide als exclusieve Brute-pakket. De Brute makeover geeft je alle mogelijkheden om jouw Jeep volledig naar eigen smaak te customizen. Brute zal een aantal mooie creaties meenemen naar Ahoy!


DATUM EN TIJDEN
De show start met een spectaculaire Preview Night op vrijdag 11 oktober vanaf 19 uur, waar je VIP aanwezig kunt zijn of met een "regular" ticket al het moois als eerste kan bekijken. Of kom op 12 of 13 oktober tussen 10.00 uur en 17.00 uur de show bezoeken. Deze show mag je niet missen!


TICKETS MET KORTING
Wees slim en bestel je tickets nu online om te profiteren van de online voorverkoop korting van 10% en zonder servicekosten! Aan de deur zijn ook nog tickets beschikbaar, maar dan wel zonder de korting. Bestel hier tickets met korting.

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER