EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

100% AUTO LIVE SELECTIES IN VOLLE GANG

28 Mei 2019
100% AUTO LIVE SELECTIES IN VOLLE GANG

100% AUTO LIVE SELECTIES IN VOLLE GANG.
De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met een nieuw systeem te ontwikkelen waardoor je je makkelijk op kunt geven om deel te nemen aan 100% Auto Live dat 12&13 oktober in Rotterdam Ahoy word georganiseerd. Elke dag komen er vele aanmeldingen binnen en die beantwoorden we zo snel mogelijk. We hebben dan ook al enkele toppers weten te strikken voor 100% Auto Live. Zoals je al weet is 100% Auto Live opgebouwd uit de pijlers 100% Supercars, 100% American Cars, 100% Autosport, 100% Performance. Wat te denken voor de categorie 100% Tuning van deze Golf 5 die van binnen en van buiten geheel aangepakt is met een Airlift airride systeem, WCI velgen en een dikke audio installatie. Mocht je iets anders bijzonders zoeken dat kun je je in de categorie 100% Performance vergapen aan deze Honda Civic 4th Gen. Deze Honda Civic heeft in de motorruimte een bijzondere metamorfose gehad. Het enige wat we gaan verklappen is dat de 4 cilinder motor plaats heeft moeten maken voor een 6 cilinder motor. Wil je meer van deze bijzondere wagens te weten komen en bewonderen kom dan naar 100% Auto Live !

Mocht je je eigen nu ook willen aanmelden voor 100% Auto Live, ga dan snel naar:  https://bit.ly/2Hddvbf en wie weet sta jij met jouw auto op 100% Auto Live !

 

 

 

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER