EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

VEELZIJDIGE AANBOD KSC IMPORT TE ZIEN OP 100% AUTO LIVE MET MEERDERE DISPLAYS IN AHOY.

03 Oktober 2019
 VEELZIJDIGE AANBOD KSC IMPORT TE ZIEN OP 100% AUTO LIVE MET MEERDERE DISPLAYS IN AHOY.

KSC Import is de importeur van uitsluitend gerenommeerde merken op het gebied van lichtmetalen velgen, onderstelcomponenten en uitlaatsystemen. De oorsprong is te vinden in de begin jaren ’90, waarin het customizen van auto’s nog in de kinderschoenen stond. Vanaf die tijd is KSC Import uitgegroeid tot een toonaangevende specialist binnen de Automotive branche. Met een team van 15 specialisten worden de branche gerelateerde B2B klanten dagelijks voorzien van de benodigde producten en technische informatie.

 

Voor de autoliefhebber klinkt het assortiment als muziek in de oren, alle bekende en gevestigde namen komen hier namelijk aan bod. Lichtmetalen velgen van diverse merken waaronder BBS, Breyton, artFORM, Oxigin, Motec, Brock en RC Design. Onderstelcomponenten van de merken Eibach, Bilstein en H&R. RVS uitlaatsystemen van de merken Eisenmann, Fox en Milltek. Montageaccessoires als spoorverbreders, wielbouten, wielsloten en centreerringen van het merk TMP. Tot slot is er de discipline motorsport met merken als Wiechers Sport, Bilstein en Eibach Motorsport en Motec velgen.

 

Om een dergelijk breed assortiment onder de aandacht te brengen, is een flexibele stand indeling nodig. Gedurende 100% Auto Live zal het assortiment van KSC Import verspreid over de gehele locatie te zien zijn. Dit zal gerealiseerd worden door middel van displays waarop diverse producten uit het assortiment getoond worden

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER