SEE / HEAR / SHOP / PLAY

Corona proof

Wij zijn heel blij dat we weer evenementen mogen organiseren. Wij kunnen dit doen, omdat wij deze organiseren op locaties waar veel doorstroom van deelnemers en bezoekers mogelijk is. Wij zullen voorkomen, dat er opeenhopingen van mensen ontstaan door middel van een andere programmering van de activititeiten en shows. Zo zal de Car Catwalk plaatsvinden in de sportarena (zie nieuwsitem) waardoor coronaproof naar de show gekeken worden op de tribunes. Ook worden de meeste gangpaden eenrichtingsverkeer en komen de bezoekers in verschillende aanvangshifts binnen om de bezoekers over de gehele dag te spreiden. Dit komt ook ten goede aan de parkeerfaciliteiten en legt minder druk op de horeca uitgiftepunten.

Houd je aan de bekende maatregelen die door de overheid inmiddels in ruime mate bekend zijn gemaakt:

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het evenement te komen.
Tijdens uw bezoek is het van belang dat je de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle bezoekers en deelnemers onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen. Geen handenschudden betekent ook geen hugs of knuffels of andere begroetingen.


 

 

De maatregelen die wij nemen om U een veilig evenementbezoek te bezorgen:

- Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.

- Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.

- Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiƫne.

- Op verschillende plaatsen treft U maatregelen en markering aan waarmee we de 1,5 m afstand willen waarborgen. Dat zijn plaatsen waar meerdere personen gebruik van maken of elkaar passeren. Wij vragen U deze maatregelen en markeringen op te volgen.

- In geval er een tribune is, respecteer de stoelenrijen die niet gebruikt kunnen worden en houd twee stoelen vrij naast andere bezoekers

- Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen met antibacteriƫle vloeistoffen.

- Het sanitair wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.

- Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.

- Bij voorkeur betalen met pin of contactloos.

 

Aanwijzingen op het terrein

 

Extra toezicht tijdens de evenementen

 

Looproutes en signing

 

 

Indeling bij gebruik van tribune of andere zitplaatsen. Ook hier extra toezicht

Tickets
FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER