EnglishEnglish
SEE / HEAR / SHOP / PLAY

Bezoek

100 Auto Live vindt plaats in Rotterdam Ahoy.
Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Eigen vervoer of openbaar vervoer

Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de auto maar ook met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Houd er rekening mee dat je een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. 

Parkeren

Parkeren kan op ons naastgelegen parkeerterrein voor € 13,00 per auto per dag. Wij hebben de beschikking over 2.000 parkeerplaatsen. We verwachten echter grote drukte rondom Ahoy in verband met gelijktijdige evenementen. Houd rekening met een langere reistijd. 

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Voor €17,50 boek je een gegarandeerde plek.
Op vertoon van uw geprinte parkeerticket kun je te allen tijde bij Ahoy parkeren. Ook als er staat aangegeven op de borden dat het terrein VOL is, heb je te allen tijde toegang. Wanneer u een e-ticket heeft aangeschaft dient u deze bij inrijden te scannen. Bij uitrijden opent de slagboom automatisch door kentekenherkenning

Mocht het parkeerterrein van Ahoy vol zijn, dan verwijzen wij je, wanneer je geen parkeerkaart heeft, door naar Q-park Zuidplein of P+R Slinge.


Gratis parkeren P+R Slinge

Bij P+R Slinge kunt u gratis parkeren wanneer u heeft gereisd met een OV-chipkaart. Vanaf P+R Slinge is het nog 1 metrohalte naar Zuidplein. Ahoy is gelegen naast Zuidplein. Wanneer u niet met het openbaar vervoer reist, is het geldende parkeertarief € 0,50 per 18 minuten met een maximum van € 17,00 per dag.

 

Eten & Drinken

Tijdens 100% Auto Live zullen er verschillende horecagelegenheden geopend zijn. Je kunt onder andere terecht in restaurant RiVers maar ook in de hallen is er weer een grote variëteit aan eten en drinken. Het restaurant RiVers is geopend van 10.00 - 17.00 uur.

Plan je route  Plan je route met OV 

FOLLOW US: